Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η εταιρεία New Line πρωτοάνοιξε τις πόρτες της το 1979 ως μια μικρή βιοτεχνία ειδών ταξιδίου στον αριθμό 202 της οδού Θηβών στο Περιστέρι. Εκ τότε, 39 χρόνια μετά, από το ίδιο σημείο και αντικείμενο, που δεν είναι άλλο από τις πάσης φύσεως τσάντες και αποσκευές,  εξυπηρετεί με συνέπεια και ανεξάντλητο ενθουσιασμό όλο το φάσμα των πελατών που εμπράκτως έχει δείξει την εμπιστοσύνη του. 
 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία αποτυπώνεται χειροπιαστά στη διανθισμένη γκάμα των προϊόντων New Line σε βαλίτσες , ταξιδιωτικούς σάκους, σακίδια πλάτης, casual ανδρικά τσαντάκια αλλά και επαγγελματικούς χαρτοφύλακες. 
 

Βρίσκεται με συνέπεια στις ελληνικές εκθέσεις εμπορίου και ως εκ τούτου είναι διαθέσιμη σε αρκετά επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα.
 

Ωστόσο ,στο φυσικό  κατάστημα  της οδού Θηβών στο Περιστέρι, θα βρει κανείς και δομημένες συλλογές  από τα πιο σημαντικά Brands στο χώρο, όπως  Samsonite, American Tourister, Tommy Hilfiger, Lacoste, Axel και πολλά άλλα που ανανεώνονται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνονται στις τάσεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.
 

Στο ανανεωμένο site μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα new line, ενώ μέχρι την έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop , μπορείτε να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά ή μέσω e mail.